Website laten maken Eindhoven

Wil je een website laten maken? Een van de specialiteiten van NL Stijl in Eindhoven is het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Met onze ruime ervaring zijn we in staat om doelgerichte concepten op internet te plaatsen. We maken bij voorkeur gebruik van WordPress, maar hebben ook ervaring met onder andere Magento en Joomla.

Cross browser website laten maken

Een browser is het programma dat je gebruikt om het internet te bezoeken. De meest bekende en meest gebruikte webbrowsers zijn Chrome, Safari, Firefox en Edge. Waar vaak niet bij wordt stilgestaan is dat iedere browser een eigen manier heeft ontwikkeld om de broncode van een website te interpreteren en weer te geven. Bij NL Stijl in Eindhoven kun je een cross browser website laten maken, wat wil zeggen dat je website op de meest gebruikte webbrowsers foutloos wordt weergegeven.

Website laten maken in Eindhoven

Dus wil je een professionele website laten maken in Eindhoven, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Kom een keer langs op onze locatie op Strijp-S in Eindhoven en we kunnen je alles vertellen over websites en technieken. We kijken goed naar je doelstellingen en werken naar een innovatieve oplossing. Indien er behoefte is aan een complexe technische oplossing, dan kunnen onze programmeurs iedere denkbare custom functionaliteit voor je maken.

Een website die je bij NL Stijl hebt laten maken is standaard responsive en voorzien van een Content Management Systeem (CMS), zodat je zelf wijzigingen kunt doen in je site.

Na oplevering kunnen we indien gewenst je website volledig up to date houden door maandelijks alle beschikbare updates door te voeren en te testen.