Webshop laten maken Eindhoven

Mocht je ook overwegen een professionele webshop te laten maken, bij NL Stijl in Eindhoven bouwen we een maatwerk webshop die volledig is ingericht naar jouw behoeften. Daarbij maken we onder andere gebruik van WordPress met WooCommerce, maar ook voor bijvoorbeeld Magento kun je bij ons terecht.

Maatwerk webshop laten maken

Een belangrijk onderdeel bij het laten maken van een webshop is een gedegen webdesign.  Voordat we daarmee beginnen bekijken we je behoeften en leggen we uit wat de mogelijkheden zijn.

Daarbij kunt je bijvoorbeeld denken aan vaste of variabele verzendkosten en het wel of niet activeren van een voorraadbeheer. Maar ook de mogelijkheden met betrekking tot betalen, zoals iDeal, creditcard en Paypal zijn bepalend voor het maken van een goede prijsindicatie.

Webshop laten maken in Eindhoven

Webshop laten maken in Eindhoven

Wil jij een professionele webshop laten maken in Eindhoven, neem dan contact op met NL Stijl. Het aantal online verkopen stijgt ieder jaar, steeds meer bedrijven besluiten een webwinkel of webshop te laten maken om hun producten te verkopen. Wij kunnen je helpen je wensen om te zetten in een pasklare oplossing. Bovendien hebben onze programmeurs kennis van de meeste programmeertalen, dus ook voor maatwerk bij je bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen je webshop indien gewenst koppelen aan o.a. bol.com, Amazon en Google Shopping. Vraag naar de mogelijkheden of kom een keer bij ons langs in Eindhoven.

Wij kunnen indien gewenst je Magento producten migreren naar een WooCommerce webshop, of andersom. Vraag naar de mogelijkheden.