loading
Vul eerst een domeinnaam in
Please verify that you are not a robot.

Je kunt vrijwel alle domeinnaam extensies bij ons controleren, maar we hebben niet alle jaarprijzen in ons systeem staan. Wordt de prijs niet weergegeven (€ 0 / jaar), dan kun je de prijs vrijblijvend bij ons opvragen. Een eventuele bestelling die je plaatst is in dat geval ook vrijblijvend.

Domeinnaam registreren

Wil je een domeinnaam registreren? In het onderstaande overzicht vind je de prijzen van veel gebruikte extensies, de prijzen van andere extensies kun je bij ons opvragen.

Prijzen per jaar (excl. BTW).

De registratieperiode is minimaal 1 jaar met een opzegtermijn van 28 dagen.

Registreer je domeinnaam en bestel meteen een hostingpakket om je website live te zetten en gebruik te maken van e-mail.

Een domeinnaam registreren, verhuizen of opzeggen

Controleer de beschikbaarheid van je domeinnaam met behulp van de bovenstaande tool. Indien beschikbaar kun je de domeinnaam meteen bestellen.

Op het moment dat een domeinnaam is geregistreerd wordt deze verwezen naar een website. Je hebt hierbij 2 mogelijkheden, namelijk:

  • Een domeinnaam koppelen aan een NL Stijl Hostingpakket
    De website wordt gehost op onze server. Om een website te kunnen plaatsen en om gebruik te maken van e-mail heb je hostingruimte nodig, kies daarom het hostingpakket wat bij je past.
  • Een domeinnaam doorverwijzen
    Je kunt de domeinnaam doorverwijzen naar een reeds bestaande website. Deze website kan bij NL Stijl zijn ondergebracht op de server, maar het is ook mogelijk om de domeinnamen door te verwijzen naar een server van een andere hostinprovider.

Voor alle domeinnamen geldt dat alvorens de verhuizing in gang wordt gezet de huidige deelnemer (de hostingprovider) schriftelijk of per e-mail op de hoogte moet worden gesteld van de verhuizing.

Tegenwoordig kunnen de meeste domeinnamen worden verhuisd met een zogenaamde authorisatiecode. Deze code, in het geval van een .nl domein ‘een verhuistoken’ genoemd, kun je bij je huidige hostingprovider opvragen en aanleveren aan de nieuwe hostingprovider. Die zal vervolgens de verhuizing van je domeinnaam verder regelen.

Indien je de houdergegevens van een domeinnaam wilt wijzigen stuur je ons een e-mail vanuit de betreffende account (bijv. info@jedomeinnaam.nl) met daarin de huidige en de nieuwe houdergegevens, bestaande uit:

  • (Bedrijfs)Naam
  • Adres(geen postbus)
  • Postcode en Woonplaats
  • Telefoonnummer

Domeinnamen worden aan het einde van de registratieperiode automatisch verlengd. Vandaar dien je bij NL Stijl Hosting minimaal 28 dagen voor de datum van registratie/verlenging door te geven dat een domeinnaam en/of hosting wordt opgeheven. Dit geldt voor alle domeinnaam extensies(.nl, .com, .eu enz.).