Webdesign Eindhoven

Bij NL Stijl te Eindhoven is webdesign maatwerk. Iedereen wil zich onderscheiden van de concurrentie. Als het gaat om website ontwikkeling, dan denkt NL Stijl met u mee. We maken uw doelstellingen helder en werken naar een praktische en innovatieve oplossing. Dit op basis van een duidelijk plan van aanpak. Webdesign van top kwaliteit.

Webdesign in eindhoven

Webdesign staat bij NL Stijl dus hoog in het vaandel. Om het traject tot de opbouw van een goede website of webshop zo effectief mogelijk te laten verlopen, zijn een aantal belangrijke stappen nodig: concept, vormgeving, techniek, implementatie en ondersteuning.

Of het nu om de presentatie van een bedrijf gaat, een product dat moet worden verkocht, een tijdelijke promotie of een aangeboden dienst, NL Stijl biedt een pasklare oplossing.

Website ontwikkeling

Het internet is de ideale manier om uw bedrijf 24 uur per dag en 7 dagen per week onder de aandacht te brengen. Neem voor praktijkvoorbeelden van professioneel webdesign een kijkje op de portfolio. Bij interesse in website ontwikkeling bent u van harte welkom op onze locatie in Eindhoven. Of neem vrijblijvend contact op via de gegevens op onze contactpagina.

Het webdesign van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de interface.
Webdesign in Eindhoven
Webshop laten maken Eindhoven

Webshop laten maken

Het aantal online verkopen stijgt ieder jaar, steeds meer bedrijven besluiten een webwinkel / webshop te laten maken om hun producten te verkopen. Bij NL Stijl te Eindhoven bouwen we een maatwerk webshop die volledig is ingericht naar uw behoeften. Daarbij maken we onder andere gebruik van WordPress met WooCommerce, maar ook voor Magento kunt u bij ons terecht.

Bij een maatwerk webshop hoort een gedegen webdesign.  Voordat we daarmee beginnen inventariseren we uw behoeften en leggen we uit wat de mogelijkheden zijn. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan vaste of variabele verzendkosten en het wel of niet activeren van een voorraadbeheer. Maar ook de betalingsmogelijkheden, zoals iDeal, creditcard en Paypal zijn bepalend voor het maken van een goede prijsindicatie.

Wij kunnen uw webshop indien gewenst koppelen aan o.a. bol.com, Amazon en Google Shopping. Vraag naar de mogelijkheden of kom een keer bij ons langs in Eindhoven.

NL Stijl is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. Onze klantenkring bevindt zich onder andere in Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.