We Care Fitness

We Care heeft meerdere praktijken en een fitnesscentrum in Eindhoven. NL Stijl ontwikkelde de portal en de onepage website voor de Fitness. De onepage sites voor fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie staan nog op de planning.

TERHAARVANLING architecten

Bij TERHAARVANLING architecten was de wens om een minimalistische site te maken, waarbij kort en bondig een indruk wordt gegeven van de projecten. Nieuwe projecten en inspiratiefoto’s kunnen ze zelf op eenvoudige wijze toevoegen.

Mijn Diëtiste

Mijn Dietiste geeft advies op het gebied van voeding en dieet bij ziekte en gezondheid. NL Stijl heeft het nieuwe logo ontworpen en de website ontwikkeld. De website is voorzien van meerdere online formulieren waaronder een intakeformulier, onderverdeeld in 6 stappen.

Buttons Bedrukken

Buttons Bedrukken is al jaren trouwe klant. Voor dit project heeft NL Stijl het nieuwe logo ontworpen en de nieuwe webshop gebouwd. De shop is naast uitgebreide betaalopties onder andere voorzien van een uploadfunctie en een module voor staffelkortingen. Ook hebben we de pagina’s geoptimaliseerd voor een betere Google vindbaarheid.

SpeelActief

De webshop van SpeelActief is zeer omvangrijk qua producten en categorieën en heeft een aantal extra functies zoals productfilters, live zoekfunctie en productvergelijking. NL Stijl ontwikkelde de website en heeft alle producten en categorieën van de oude Magento shop gemigreerd naar de nieuwe WooCommerce webshop.

Beukers & Faber

De strafrecht advocaten Beukers & Faber in Eindhoven worden enorm hoog gewaardeerd op Klantenvertellen.nl. Op de nieuwe website worden deze beoordelingen extra onder de aandacht gebracht. Ook hebben we veel aandacht besteed aan SEO (zoekmachine marketing).

Beerze Brouwerij Hotel

Het Beerze Hotel ligt tegenover de Beerze brouwerij in Vessem. Omdat de oude website aan vervanging toe was is deze nieuwe website met boekingsmodule door NL Stijl ontwikkeld.

Van der Wal Adviesgroep

De website van Van der Wal was sterk verouderd en moest nodig opgefrist worden. De opdracht was om een gelikte nieuwe website te ontwerpen en bouwen die daarnaast tekstueel makkelijk door de klant te wijzigen zou zijn.

Advocatenpunten

Advocatenpunten.nl is een opleidingsinstituut voor advocaten. De cursussen worden online aangeboden en afgenomen op basis van een puntensysteem. NL Stijl ontwikkelde de website en een custom module om een meerdaagse cursus te bestellen.

First Done uitzendbureau

De website van First Done was de eerste in een reeks WordPress sites die zijn gebouwd met een lightweight basistheme en pagebuilder. De pagina’s laden snel, ook bij toekomstige uitbreiding van content. In 2005 ontwikkelde NL Stijl al de eerste site voor First Done.

Van der Vleuten Bouwmaterialen

De webshop van Van der Vleuten is ontwikkeld in Magento 2 en bevat meer dan 2000 producten. Op verzoek van de klant ontwikkelde NL Stijl meerdere custom fuctionaliteiten, zoals een kostencalculator voor bezorging, pallet management en prijzen berekenen op basis van zaaglengtes.

TeakWall Recycled Wood

TeakWall levert trendy handgemaakte wandpanelen, afkomstig van oude Javaanse vissersboten en huizen. Dealers van hun prachtige muurbekleding bevinden zich verspreid over heel Europa, de website is daarom ook beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Praktijk Mous

Voor Praktijk Mous heeft NL Stijl een basic informatieve website ontworpen en opgezet, waarvan de teksten en foto’s op eenvoudige wijze door de klant zijn te wijzigen.